• Ново
Ace-CG7.8C-318 XY FPDC-0304A ACE-CG7.8C-318-спк стартира строителни 7,85 инча PMT7077_3G P tablet PC сензорен панел стъкло дигитайзер

Ace-CG7.8C-318 XY FPDC-0304A ACE-CG7.8C-318-спк стартира строителни 7,85 инча PMT7077_3G P tablet PC сензорен панел стъкло

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

БЕЛЕЖКА :
Ние сме фабричным професионалист в дигитайзере със сензорен екран.Когато сте получили пакет ,моля, направете видео, което при отваряне на пакета. (Ако има някакви щети на пътя, можете да изпратите това видео като доказателство на спора.
Моля, пишете ни, преди вие ще ни оставят неутрално / отрицателно мнение. всеки екран тествани преди да превозва & 100% работи; ремонт / подмяна на стар, счупен, треснутого, повредени небезупречного на екрана за докосване.
Моля, дайте своя правилен и подробен адрес и телефонен номер, за да
осигурете доставка в срок.много благодаря
Ние непременно ще оставим ви даде положителна оценка, тъй като само на доставка да бъде потвърдена
.
Все пак, ако искате да върнете продукт, моля, следвайте тези инструкции :
1 като отговорен продавача, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем.Защото има някои таблети с различни конектор на сензорен екран за един и същи таблет.
По-горе и следните разпоредби влизат в сила, след като вие ще поставите поръчката!(Много е важно за Вас,моля, прочетете я преди да започне наддаване. Ние не носим отговорност за грешна или недоставленный адрес. Коментари
2 международен превоз понякога може да доведе до повреждане на продукта или излизане от строя
Ако установите такъв проблем, моля не се извършват в спор ,
се решава с помощта на нашите имейли или телефонни обаждания; ние сме тук за вас по всяко време!.Колкото повече ти трябва, толкова по-добре цена.
3 Ние стоим зад всички наши продукти са с 30-дневна гаранция за връщане на парите или за обмен.
Аз ще Ви помогна да решите проблема възможно най-скоро .
Коментари :
Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, отделете минута, за да ни оставят обратна връзка (5 звезди) ,
ние ще бъдем много благодарни за това
(3 звезди) или неутрална обратна връзка няма да реши никакви проблеми и няма да ви донесе никаква полза, нали?
Така че дайте ни шанс да реши проблема, преди да го направите . моля добросердечно излезте ни точно вашата пълното име (специално купувач от BG) & номер на телефона , когато попълвате вашите данни, както купувачът, така, че куриерът ще доставка на вашите детайли навременни и лесно.
Ако имате нужда от промяна на вашия адрес, моля, свържете се с нас, преди да се плати.Ние също имаме алиби за търговия на едро.Ние предлагаме хиляди дигитайзеров със сензорен екран.ние пометим подробности като "образец" или "подарък" или с по-ниска стойност на продукта, така, че ще ви помогнем да се намали или избегне GST или VT или други данъци върху вноса.за поръчки с няколко позиции, моля, не изпращайте плащане, докато не спечелите всички елементи, които искате да обедините. ние просто можем да гарантираме, че този, който сте получили, ще бъде съвместима с вашия таблета, ако вашият сензорен екран не е същия свързващ кабел, че и на снимка в интернет!Така че, моля, не купувайте, ако не приемате съвместима с клас a+ дигитайзер докосване на екрана с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашето име / описание /снимка състояние не се предлага на пазара, благодаря!
6.

Декларирани характеристики

Цвят:
Бял, Черен
Размер На Екрана:
7~10 инча
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет
Съвместим Марка:
Универсален
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
търговска марка:
КВК
Номер На Модела:
PMT7077

Свързани продукти