• Ново
90 мм прахосмукачка 90 мм прахоустойчив капачка прахоустойчив калъф за смилане на струг с ЦПУ и шпиндела на двигателя

90 мм прахосмукачка 90 мм прахоустойчив капачка прахоустойчив калъф за смилане на струг с ЦПУ и шпиндела на двигателя

BGN 24.00

Сума
Налично за поръчка


Прахосмукачка гравиране машина прахоустойчив калъф за смилане на струг с ЦПУ и шпиндела на двигателя
Технически характеристики са, както следва :
Шпиндела диаметър 90 мм
Доставка моля, отворете опаковката и проверете дали има някакви щети, преди подписването , Ако има някакви щети, моля, не се подпише и да се свържете с нас веднага, ние ще изберем най-добрият начин за изпращане на стоки, ако е куриер, който сте избрали, не е подходящ за оформяне на изпращаме по целия свят, но ако обича страната си строга, моля, свържете се с нас, преди да ви оферта за проверка на данни и потвърдени.
Плащане ние приемаме банка TT, western union, moenybook, moenygram и т.н., плащането трябва да се извърши в рамките на 48 часа след края на търга вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
На връщане, когато имате предпоставка и не са доволни от стоки или това е друг проблем,тъй като счупени, моля, уведомете ни подробно причината и за изпращане на снимки някаква причина, необходима за цялото връщане. Обект трябва да бъде в оригиналното си състояние и без физически увреждания. Купувачът е отговорен за цялата стойност на доставката
Свържете се с нас добре дошли в целия свят клиентски заявки и въпроси, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за обратна връзка с клиента по електронна поща, в рамките на 1 работен ден. Удовлетворението на клиентите е много важно за нас.

Декларирани характеристики

Номер На Модела:
90 мм

Свързани продукти