• Ново
  • -20 %
Weiliang Breeze audio Music Box A1 pure power amplifier HiFi EXQUIS линк към HDAM вход за транзистор усилвател BOXMA1

Weiliang Breeze audio Music Box A1 pure power amplifier HiFi EXQUIS линк към HDAM вход за транзистор усилвател BOXMA1

BGN 198.00
BGN 248.00

Сума
Налично за поръчка

Забавяне на доставка, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема (HIFI EXQUIS) Член 4, Taxe & Duties : ние не носим отговорност за каквито и да е такси, данъци или митнически такси, тези такси са отговорност на купувача.(Hi Fi EXQUIS) член 7, след продажбата, Гаранция 1 година за целия продукт, с изключение на това, че някои храни имат различно време, гаранция, моля, намерете повече информация на страницата на продукта.
Схемата използва повторно известния класически вход MOSFET Marantz HDAM,
Изходна тръба с чип хранене Toshiba 2 SC5200, 2 SA1943, тонът е много топло и чаровен, низкочастотное гмуркане добре, приказка, богати възможности : Това е линк към класическата технология HDAM Marantz, много мощен звук и очарователен тон с идеална схема за защита на японското реле Omron едно парче с изцяло алуминиев корпус, без прекъсване пълен меден проводник, жило toroidal трансформатор съпротива US DALE, японски потенциометър ALPS, немски кондензатор връзка WIMA други вносни компоненти, производителността и качеството са гарантирани от два высокоуровневых 8200uf 62v големи филтърни копацитора гарантират висока мощност на усилвателя и по-добър звук подаден чист мед кристален говорител на щепсела и входни клеми US CMC816 референтен технология HDAM classic bobi fifi 2sc5200, 2sa1943. и нито за същия малка промяна на външния вид на продукта, като премахване или добавяне на някои печатни думи, промяна на някои дупки в шасито, но продуктът е един и същ. Обратната връзка е изключително важна. Така че картината не е по договаряне .com Член 2, Преди покупката си, моля, прочетете внимателно следните условия, тъй като проверка на поръчки клиент се равнява на приемането на условията на продажба. Данни за фирмата Hi Fi EXQUIS высокомарочный магазин за електронна търговия, ние ви предлагаме изключително equipement система Hi-Fi и с добро качество, така и с обслужването.(HIFI EXQUIS) член 5, доставка. Моля, внимателно прочетете на страницата на продукта. (Повреден, грешен продукт, звука е лошо, липсата на проследяване на информация, изгубен пакет, проблемът apparence, забавяне перевозкы на пратката, и т. Ние имаме 3 след продажбата на точки на обслужване : в Китай, Шенжен, в Европа Франция Тулуза, и Канада, Монреал и в бъдеще в Русия, Москва, така че е лесно да си кварентный продукт (HIFI EXQUIS) Член 8, ние не носим отговорност за всяко малка актуализация във вътрешността на продукта, освен ако промяната не дава никакво влияние върху качеството на продукта. Всеки проблем, за процеса на clerance, моля, свържете се с нас, преди да се занимава с митници. В противен случай трябва да се свържете с нас, за да реши този проблем с нас. Ако не сте сигурни, свържете се с нас преди да купите. На всички ни equipement създаден за устройства с различни страни и електрически норми, и ви гарантира закупуване на риска свободна и удовлетворенное 100% .(HIFI EXQUIS) Член 3, Доставка. 18 A High Current output sound is very warm and Charming, Low Frequency Dive Well, overtone is very rich, has a very Tube flavor this amp is very Powerfull, some usr said it can Compare with push-pull KT88 Tube Amplifier, maybe better than Tube amp! така че, може би, Вие не трябва да купуват нашите ламповые усилватели ; -) изключително малко шум!
Параметри : изходна мощност : пълен 50 WX2 в 8 Ома, може да се използва за всякакви Hi Fi високоговорители с мощност 10 W-150 W изходен импеданс : 4 ω - 8 ома.

Декларирани характеристики

Цвят:
Сребрист, Черен
Пакет:
ДА
Максимална Мощност На Канал:
50 W
Номер На Модела:
BOXMA1
Канали:
2 (2.0)
търговска марка:
HIFI EXQUIS

Свързани продукти