• Ново
Безплатна доставка 5шт NOS 40 еднократна предпазител предпазител 27X140MM АВТОБУС bus man 40A 600V истински

Безплатна доставка 5шт NOS 40 еднократна предпазител предпазител 27X140MM АВТОБУС bus man 40A 600V истински

BGN 167.81

Сума
Налично за поръчка


Уведомяване на купувачите :
1. Като много видове продукти, като много 1000 вида, не могат да се изброят един по един. Добре дошли на новите и старите клиенти се обаждат или да питат QQ искате да се свържете. Телефон 13926865738
Двата продукта се продават всеки ден, нестабилността на цените на голяма, моля, нови и стари клиенти първо се свързват с нас, а след това снимани продукти.
3. търговски марки и модели са много, моля, купувачи, за да се определи добър модел, а след това стреля храни.
Гаранция 4 : качествена проблем на продукта не е под предпоставка машини, 7 може да се обмени в рамките на няколко дни. Но след като даден продукт се окаже на компютъра, той вече няма да бъде върнат. Моля, разберете.
Пет фрахтовых разноски : товари по подразбиране е в тежест на купувача. Ако имате нужда от тежестта на доставчика, моля, уведомете ни предварително.
Шест плащания : подкрепа Taobao, по банков път, онлайн банкиране. Ако имате нужда от банкови пари, моля, свържете се с нас за получаване на банкова информация.
7.за да се избегне увреждане или загуба на стоките по време на превоза, моля, проверете внимателно и подпишете още веднъж, когато получите стоката. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете към нас за първи път. Ние не поемаме никакви щети на продукта или други изкуствени повреди по време на транспортирането.
Осем Експрес-общ избор : такт или SF, ако адреса на купувача отстранен и експресни не могат да дойдат, моля, свържете се с нас предварително.
Девет Ако има търсене (общ билет или фактура с ДДС-фактура), моля, свържете се с нас предварително.

Декларирани характеристики

Номер На Модела:
Буссманн

Свързани продукти