• Ново
Безплатна доставка на висококачествени аксесоари моторен трион маховик / магнитен цилиндър за професионална бензиновата триони 070 моторен трион

Безплатна доставка на висококачествени аксесоари моторен трион маховик / магнитен цилиндър за професионална бензиновата триони

BGN 54.38

Сума
Налично за поръчка


Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Свързани Продукти : Изложба На Стоки : Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. за да се гарантира общата ни стабилност.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. 2) купете си добри части, не забравяйте да закупите всички части на производство или на монтажния завод, това е единственото гарантирано, ние сме най-вече произвеждаме голямо отместване професионални триони и косачки за тревни площи, и всеки от нас ще бъде открит специализирани аксесоари и оборудване .
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Декларирани характеристики

Тип:
Дълги Верижни Разстояние
Номер На Модела:
ST-CSARW070
документ:
CE
Вид Хранене:
Бензин / Газ
търговска марка:
Фудо
Характеристика:
2-Тактов, Едноцилиндров
Предмет на:
ръкохватката
Съответствие:
резачка 070

Свързани продукти