• Ново
  • -5 %
HDP36 електрически градинарски ножици електрически ножици (два комплекта заедно) рекламни линк

HDP36 електрически градинарски ножици електрически ножици (два комплекта заедно) рекламни линк

BGN 1396.00
BGN 1469.79

Сума
Налично за поръчка

Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Моля, резервирайте само магазин със сертификат за разрешение, за да получите истински износ на стандартен продукт и реално следпродажбено обслужване. Ако не сте получили своята поръчка, след нормалния срок на доставка, моля, свържете се с нас. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
За гаранцията ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване на продукта) е 12 месеца. щастливият живот на използване HDP секатора, добре дошли да се присъединят към нас сега! Уважаеми клиенти, тъй като на пазара има много подобни и фалшиви продукти. Спусъка два пъти подред той успешно стартира на 3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките.
HDP36 електрически градинарски ножици електрически ножици (два комплекта заедно) рекламни линк.
Име на продукта : електрически ножици
Модел : HDP36
Произход : Китай
Спецификация : 1set
Тегло : корпус секатора 900 грама, на обща опаковка 5 кг
Материал : алуминиева сплав
Blade : внесен SK5
Размер на рязане : жива клонка 0-25мм, суха клонка 0-20 mm
Работно време : 6-8 часа на приложение : всички видове градина височина мидума, лозе 1.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна. Клиентът може да се свърже с нас за получаване на помощ в митническата дизайн. Ние не носим отговорност за забавянията, причинени от митническите, вносни мита, данъци или други митнически такси. Различни модели ще имат еднакъв подарък. Често задавани въпроси Въпрос : Как да се получи заряд на батерията? Отговор : изключване на батерията. свържете кабела на радиатора и секатору. Ако корабоплаването поща може да отнеме 30-45 дни, 6. корабоплаването бърз куриер може да бъде 5-7 дни след проследяване на информация идва отвън. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.
До 5 април поръчка за закупуване на пълен комплект секатора има безплатен подарък резервна част. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за митниците, данъци, вносни мита, които могат да се прилагат. Натиснете" 1 " и отворете батерия. свържете батерията към зарядното устройство. Около 3-4 часа батерията се зарежда 4.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. Често задавани въпроси Въпрос : Какво се съдържа в две пълни комплекти HDP36? А : два пълни комплекта на корпуса секатора, кабел, батерия, колан, кабели, кутия за инструменти, зарядно устройство, гаранционна карта и ръководство за потребителя 2.

Декларирани характеристики

Вид Инструмент Обрезного:
Винарите
Тип Секатора:
Заобикаляйки
търговска марка:
Кейджин
Характеристика:
Дългата Дължина, Сгъваеми, Телескопична, Противоскользящий Улавяне
Номер На Модела:
HDP36
Материал:
Метални
Покритие:
Без Покритие

Свързани продукти