• Ново
  • -11 %
Samsung battery основната SOKKIA / TOPCON BDC70 Li-ion батерия 7.2 V 5240mAh за тахеометра / GPS

Samsung battery основната SOKKIA / TOPCON BDC70 Li-ion батерия 7.2 V 5240mAh за тахеометра / GPS

BGN 70.00
BGN 78.40

Сума
Налично за поръчка


Батерия BDC70 BDC-70 за тахеометра Sokkia и GPS-геодезическа апаратура
Подробно Описание На
Подробно въведение в Sokkia Battery BDC70 (съвместим), Sokkia Battery BDC70 :
Характеристики
1. нашите батерии са произведени с използване на висококачествени продукти с използване на най-съвременни технологии, за да се гарантира дълъг такса без ефект памет.
2. нашите батерии са напълно нови, те не са оригинални и са 100% съвместими с OEM.
3. работи и се зарежда толкова, колкото и оригинална батерия.
4. Всички наши оборудвани с батерии стабилна защита от съединение, защита от презареждане, защита от прегряване и защита от късо съединение.
5. идва с гаранция от производителя 12 месеца.
6. сигурност, CE, Ro HS одобрение.
Доставка
Ние организираме доставка за вас в рамките на 48 часа след плащане, с изключение на празнични дни.
-Ние изпращаме само по подтвержденному на адреса, посочен от Pay Pal. Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес в Pay Pal съвпада с адреса, на който искате да изпратихме. Ако няма, моля, уведомете ни, преди да сме ви изпрати колет, или ние не носим отговорност за никакви загуби. надявам се да ме разберете.
Към купувачите :
1 : Като нов продавач в ибей, аз ви моля да уважавате моите усилия, ако спечелите продукт, моля, ще платите парична сума на печалбата си в продължение на 3 дни. ако не, ние ще ви изпратим писмо, за да ви напомня за това. Благодаря за вашето сътрудничество, аз много обичам хармония!!!
2 : моля, пишете ни на положителна оценка след като сте получили нашия пакет, вие сте доволни от тях. както знаете, всеки продавач упорито работи за получаване на положителна обратна връзка. ние ще направим същото, след като можем да го направим.
3.Ако имате някакви други въпроси, моля пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка. Оставяйки негативни мнения вие не реши проблема. Комуникация между продавача и купувача е по-важен и ефективен от изоставяне отрицателен отзив.
4.ние правим всичко възможно, за да поддържат връзка по време на сделка, ако имате някакви въпроси относно пункта за регистрация, моля, не се колебайте да ни информира за това, ние сме сигурни, че ще получим Споразумение за решаване на този проблем.

Декларирани характеристики

Направи си Сам пособия:
Електрически

Свързани продукти