• Ново
  • -11 %
Samsung battery основната NEW BDC58 BDC-58 7.4 V/5200aAH Li-ion battery, за тахеометра SOKKIA и GPS

Samsung battery основната NEW BDC58 BDC-58 7.4 V/5200aAH Li-ion battery, за тахеометра SOKKIA и GPS

BGN 64.00
BGN 72.00

Сума
Налично за поръчка


Нова литиево-йонна батерия BDC58 BDC-58 7.4 V/5200a AH, за тахеометра SOKKIA и GPS
BDC58 BDC-58 литиево-йонна батерия ,за тахеометра SOKKIA и GPS чисто нов
Литиево-йонна батерия : 7,4 в / 5200 mah.
ако ви трябва зарядно устройство, моля, свържете се с мен.
Доставка
Ние организираме доставка за вас в рамките на 48 часа след плащане, с изключение на празнични дни.
-Ние изпращаме само по подтвержденному на адреса, посочен от Pay Pal. Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес в Pay Pal съвпада с адреса, на който искате да изпратихме. Ако няма, моля, уведомете ни, преди да сме ви изпрати колет, или ние не носим отговорност за никакви загуби. надявам се да ме разберете.
Към купувачите :
1 : Като нов продавач в ибей, аз ви моля да уважавате моите усилия, ако спечелите продукт, моля, ще платите парична сума на печалбата си в продължение на 3 дни. ако не, ние ще ви изпратим писмо, за да ви напомня за това. Благодаря за вашето сътрудничество, аз много обичам хармония!!!
2 : моля, пишете ни на положителна оценка след като сте получили нашия пакет, вие сте доволни от тях. както знаете, всеки продавач упорито работи за получаване на положителна обратна връзка. ние ще направим същото, след като можем да го направим.
3.Ако имате някакви други въпроси, моля пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка. Оставяйки негативни мнения вие не реши проблема. Комуникация между продавача и купувача е по-важен и ефективен от изоставяне отрицателен отзив.
4.ние правим всичко възможно, за да поддържат връзка по време на сделка, ако имате някакви въпроси относно пункта за регистрация, моля, не се колебайте да ни информира за това, ние сме сигурни, че ще получим Споразумение за решаване на този проблем.

Декларирани характеристики

Направи си Сам пособия:
Електрически

Свързани продукти