• Ново
  • -11 %
Samsung Battery основната of Tocpon BT-66Q Li-ion battery (7.2 V, 2500mAh) за тахеометра TOPCON set

Samsung Battery основната of Tocpon BT-66Q Li-ion battery (7.2 V, 2500mAh) за тахеометра TOPCON set

BGN 47.00
BGN 52.80

Сума
Налично за поръчка


Литиево-йонна батерия BT-66 Q (7,2 в, 2500 mah) за тахеометра TOPCON set
1.BT-61 Q, BT61 Q, BT-62 Q, BT62 Q, BT-65 Q, BT65 Q
BT-66 Q, BT66 Q, BC-30, BC30, BT-30, BT30
2. Тип на батерията : литиево-йонна ;
3. напрежение на тока и капацитет : 7.2 V / 2500mah;
4. богата инвентар ;
5. съвсем нов и с високото качество"
6. маса доставка, добри цени .
Доставка
Ние организираме доставка за вас в рамките на 48 часа след плащане, с изключение на празнични дни.
-Ние изпращаме само по подтвержденному на адреса, посочен от Pay Pal. Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес в Pay Pal съвпада с адреса, на който искате да изпратихме. Ако няма, моля, уведомете ни, преди да сме ви изпрати колет, или ние не носим отговорност за никакви загуби. надявам се да ме разберете.
Към купувачите :
1 : Като нов продавач в ибей, аз ви моля да уважавате моите усилия, ако спечелите продукт, моля, ще платите парична сума на печалбата си в продължение на 3 дни. ако не, ние ще ви изпратим писмо, за да ви напомня за това. Благодаря за вашето сътрудничество, аз много обичам хармония!!!
2 : моля, пишете ни на положителна оценка след като сте получили нашия пакет, вие сте доволни от тях. както знаете, всеки продавач упорито работи за получаване на положителна обратна връзка. ние ще направим същото, след като можем да го направим.
3.Ако имате някакви други въпроси, моля пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка. Оставяйки негативни мнения вие не реши проблема. Комуникация между продавача и купувача е по-важен и ефективен от изоставяне отрицателен отзив.
4.ние правим всичко възможно, за да поддържат връзка по време на сделка, ако имате някакви въпроси относно пункта за регистрация, моля, не се колебайте да ни информира за това, ние сме сигурни, че ще получим Споразумение за решаване на този проблем.

Декларирани характеристики

Направи си Сам пособия:
Електрически

Свързани продукти