• Ново
  • -0 %
Gyxtw 6 Основната Single Mode Outdoor Armoured 0.6 CM Line диаметър на оптичен кабел

Gyxtw 6 Основната Single Mode Outdoor Armoured 0.6 CM Line диаметър на оптичен кабел

BGN 270.00
BGN 270.40

Сума
Налично за поръчка

, моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.
2) отдалечена страна-това е повече от 2-8 седмици.Ние можем да ви предложим цената FOB и ще ви даде по-добра цена
Ние ще изпратим това влакна (100 M-500М) DHL/UPS/EMS/FEDEX/ARAMEX etc което зависи от местна страна . Инструкции : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.по време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне. изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM, тогава ние ще използваме EMS и т.
Доставка И Плащане :
1. изкуствено увреждане, купувачите поемат пълната отговорност.
И следните начини на плащане се приемат : кредитна карта, TT, Western Union и QIWI в чантата си.за да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без да е или по-ниски вносни мита, ние я обяви за "подарък" с по-ниска цена, която не отразява общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни отнема около 7-45 дни.или можете да оставите съобщение, за да ни каже колко ние трябва да се направи на митническата декларация. програма за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно. ние ще потопен пакет в 1-3 дни, след като сте направили обезщетение. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Ние работим 6 дни в седмицата от 9 : 00 до 18 : 30 часа от понеделник до събота пекин път. По-късно ще ви даде положителна оценка.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ние ще се занимаваме с вас, за да реши всички проблеми колкото е възможно по-скоро.

Декларирани характеристики

Дължина на кабела:
ОТ 100 М, 200 М, 300 М, 400 М, НА 500 М
Пакет:
ДА
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
зестра при мен
Номер На Модела:
оптичен кабел
Тип:
Промоционален Кабел Dada
МАТЕРИЯ:
Със стоманена прочностным елемент вътре
Тип На Фибри:
Однорежимный
Дължина на кабела:
100М/200 М/300М/400/500 М
КОД:
Good0247
Диаметър на линия:
0,6 см

Свързани продукти