• Ново
Непрекъснато чернильная система BCI-7 BCI-9 за Canon IP4500

Непрекъснато чернильная система BCI-7 BCI-9 за Canon IP4500

BGN 35.18

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта номер на модела на касетата с мастило : BCI-7e BK(първият вляво) BCI-9 BK(вторият от ляво) BCI-7e Y(средно) BCI-7e M(вторият отдясно) BCI-7e C (първият вдясно). CISS CIS Непрекъснато мастило система за Canon IP4500 с автоматично отхвърляне на чип
Неограничен брой непрекъснато чипове с дълго време за тестване и работи стабилно, тъй като тя е разработена оригинални чипове. Състояние на нов продукт, мастила, които не са включени описание на продукта CISS CIS Непрекъснато мастило система за Canon IP4500 с автоматично отхвърляне на чипа номер на касета : BCI-7e BK(първият вляво) BCI-9 BK(вторият от ляво) BCI-7e Y(средно) BCI-7e M(вторият отдясно) BCI-7e C (първият вдясно).
Капацитет : 15-25МЛ
Цвят : 5 цвята
Внимание : преди да използвате нашия чип,ако вашият принтер е нова(никога не е била отваряна и да не е),той трябва да се инициализира принтер, с помощта на оригинални касети с мастило.
Предимства :
1. чип работи стабилизированно тъй като той е проектиран първоначално обломоком,този refiillable касета мастилото е инсталиран обломоком;
2.Можете да следвате избор"ОК", след монтаж на касети,след инсталиране на принтера ще се показва нивото на мастилото напълно,и тя ще намалява при използване на мастило,Ако нивото на мастило показва празен,той ще се показва на "сивата" или"!", но може да се създават непрекъснато.
Пакетът включва : 1set за еднократна употреба мастило catridge с чип автоматично нулиране;
1. Подготовка : изключете отвор за зареждане с гориво, използвайте спринцовка, за да се направи на около 4-5 мл мастило черна касета и 20 мл мастила цветни касети
2. поставете спринцовката в отвора за пълнене на мастило. Бавно натиснете върху буталото, за да изпълни касета с мастило.
3.нетъкани материали отвор за зареждане с гориво. Още веднъж, трябва да извадите въздушна тапа от въздушния дупки, преди да вградите за многократна употреба касета в принтера. В противен случай вие няма да можете нищо да разпечатате. Ако се опитате нещо отпечатани, печатащата глава може да изсъхне или да изгори.
4.Ако качеството на печат не е много добро след презареждане, просто направете една чистка на главата и дайте на принтера да седи там в продължение на няколко часа. Това трябва да бъде добър.

Декларирани характеристики

търговска марка:
Каодурен
Тип:
Друго

Свързани продукти