• Ново
  • -15 %
Цвят на печатащата глава DX2 за Mimaki за Роланд за Mutoh принтер Epson 3000 7000 9000 1520K

Цвят на печатащата глава DX2 за Mimaki за Роланд за Mutoh принтер Epson 3000 7000 9000 1520K

BGN 155.00
BGN 182.40

Сума
Налично за поръчка


Благодаря, че посети магазина ми !
Желая ви весела пазаруване !
Ние ще ви предоставим най-доброто обслужване на клиенти
Цвят на печатащата глава DX2 за Mimaki за Роланд за Mutoh принтер Epson 3000 7000 9000 1520 K
Изпробван в добра работна ситуация Pirnthead
Начин на плащане : ние можем да Aliexpess Western Union, Alipay Набирателни. Плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни. Ще бъде до търговия /покупки.
Доставка : ние изпращаме само по ваш подтвержденному адрес. Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да купите. Повечето поръчки ще бъде изпратено в рамките на 7-10 работни дни, след потвърждение на плащането. Продукт "безплатна доставка", ще бъдат изпратени на препоръчана въздушна поща" Singapore Postt". Доставката обикновено отнема 15-25 работни дни. Голяма част от стоките ще бъдат доставени в рамките на 15 работни дни, като ще има забавяне поради нещо, което ние не можем да контролираме (например, лошо време). Ако това се случи, просто се свържете с отдел поддръжка на клиентите, ние ще ви помогнем да се провери и да реши всеки проблем. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията / покупки. Условия на продажба : всички наши стоки са с гаранция от един месец. Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни от покупката си. Клиентите носят отговорност за разходите за доставка на всички върнати стоки. Това може да отнеме до 10 работни дни, да се справят с възстановяването си след като получим вашия продукт.
За нас : фирмата ни е професионална печатащата глава е вече на 8 години! Ние честен продавач на . Всички наши продукти идват от Китай с високо качество. Обратната връзка е важна за нас, моля, отделете време, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Ние гарантираме, че ще направим същото и за вас. Моля, свържете се с нас преди да дава положителна обратна връзка. Благодаря Ви за това, че са ни дали възможност за коригиране на ситуацията с помощта на добра комуникация
Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще бъдем много щастливи, ако можете да се свържете с нас. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне. Надявам се да има добро сътрудничество с вас в рамките на дълъг период от време. За търговец на едро, моля свържете се с нас за да получите отстъпка от цената на bi.

Декларирани характеристики

търговска марка:
Каодурен
Тип:
Друго

Свързани продукти