• Ново
Безплатна доставка и 2 от неръждаема стомана SS304 глух фланец

Безплатна доставка и 2 от неръждаема стомана SS304 глух фланец

BGN 79.98

Сума
Налично за поръчка

Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Можете да изберете най-удобния за вас метод. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Глух Фланец
Често задавани въпроси : Въпрос : Как мога да платя своята покупка?
А : има много начини за плащане, са на разположение на Alibaba. искаме да EMS ако опаковката може да достигне над 2 KG. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.com например, кредитни карти, банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union).

Декларирани характеристики

Материал:
неръждаема стомана
Стандартен или нестандартен:
Стандарт

Свързани продукти