• Ново
  • -27 %
50Pcs Boy Peg Кукли-1.35 недовършени САМ Turnings-готови за боя или пятну-Waldorf Toys Kid' S Printe Party Favor Коледа Decor

50Pcs Boy Peg Кукли-1.35 недовършени САМ Turnings-готови за боя или пятну-Waldorf Toys Kid' S Printe Party Favor Коледа Decor

BGN 14.00
BGN 19.17

Сума
Налично за поръчка


Материал : Дърво
Размер : 35 мм
Брой : човека : 50шт
Предимство
Получавате 50шт на предстоящите куклен театър-клечки за момчета. Тези кукли са изработени от висококачествена дървесина от широколистни породи и са напълно натурални и органични-нищо не се добавя към дървото.
Недовършен, но е отшлифованный.
Тези кукли внимателно земята и са готови да си боя или петно,или просто се оставя естествена. В наличност и готов за изпращане.
Идеален за проекти направи си САМ".
Тези непълни кукли-клечки са идеални за вертепов, игрални фигури, печки на дърва фигури, фигури Вальдорфа, живопис, Занаяти с деца, торти и т.н.
Тези изделия от масивно дърво са идеални за следващата занаятчийското на проекта, игри кухня или куклена къща. Можете да ги украсяват с филц, " източнобеломорски район, боя, петна, маркери или просто да оставите естествени. Дървени клечки хора може да се използва за най-различни проекти и игри. Направете цялото семейство, училище или общност, с помощта на тези дървени хора колышка. Можете да рисувате черти на лицето, дрехи и аксесоари на тези членове-колышках.
Получавате 100 момичета колче кукли, които измерват : 1.35"(35 мм)на висока x0. 5 " (14 мм) Диаметър на
Ако имате нужда от по-големи количества, моля, дайте ми да знам, и аз мога да ви дам информация за цени и доставка.

Декларирани характеристики

Стил:
Европа
търговска марка:
КОЙОЖУФ
Материал:
Дърво
Тема:
Хората

Свързани продукти