• Ново
  • -21 %
Малка част от Мяо ретро фолк традиционни занаяти Мяо сребърни бижута преувеличени малки обеци>>>>> > сребро за жени Безплатна доставка

Малка част от Мяо ретро фолк традиционни занаяти Мяо сребърни бижута преувеличени малки обеци>>>>> > сребро за жени Безплатна

BGN 34.00
BGN 43.17

Сума
Налично за поръчка

Черен, тъй като старите основни съставки-това е естествен въглен, не се докоснат до вода, черен падне.
Сребро Мяо често по-скъпо от сребро 925 проба, главно защото сребърен умения Мяо много изящно, неговата стойност се отразява най-вече в изкуството.
Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да ми кажете за него.
Процесът на сребро Мяо сложно, бижу от сребро Мяо трябва да мине през десет или двадесет и процеси, за да ги изпълни. Процесът на рафинирования на свинцовом Мяо сребро доведен до съвършенство.
Обработка на сребро Мяо, всички в семейна работилница с помощта на ръчно управление, за да завърши. Моля, обърнете внимание, че ако закупите няколко стоки в нашия магазин, ние предлагаме комбинирана доставка, за да спести пари. Не използвайте вода за почистване на повърхността се накисва с черен цвят сребро Мяо, с мека кърпа, потопена в пастите за зъби да се търка, докато изпъкнали вдлъбната сребърна текстура не стане рендерингом, ще запази първоначалния си цвят, няма да изглежда объркване, няма да има административни нива на усещане. Много от нашите клиенти се връщат при нас отново и отново, благодарение на нашата коректност-справедливи цени и доброто обслужване на клиенти, независимо от това къде живеят те по света.

Декларирани характеристики

Тип Обеци:
Обеци-Капки
Тип Елемент:
Обеци
Глоба или мода:
Модни модели
Стил:
Класически
Номер На Модела:
ААА
Формамодел:
Сърце
Тип На Метали:
тибетское сребро
Пол:
Унисекс
Материал:
Кубичен Цирконий

Свързани продукти