• Ново
580HDMI 5.8 GHz IR Remote Продължавам 300m, HDMI, Wireless AV предавател и приемник съвместим с HDTV, DVD, DVR, CCD камера

580HDMI 5.8 GHz IR Remote Продължавам 300m, HDMI, Wireless AV предавател и приемник съвместим с HDTV, DVD, DVR, CCD камера

BGN 159.98

Сума
Налично за поръчка

предавател HDMI се свързва с HD Увреждания, DVD, телеприставкой, PS3, HDCP, PC, приемник се свързва с телевизор HDMI Джак, между предавател и приемник се извършва предаване на безжично предаване на 5.
"безжичен HDMI video sender" - това е един вид элетронный продукт, която може да се реализират съвместно използване на аудио-видео сигнал в отделни стаи за семейни забавления.
"Всеки спор / пряка и отрицателна обратна връзка" преди контакт означава "купувачът е лош" !! И не е добре дошъл такъв купувач !! Моля, махай се !! (Защото бизнес-сътрудничеството, а не борба помежду си ) . стойност по подразбиране-изключване, power-нисък потенциал, поддържа функцията на паметта, за внезапно спиране на тока. Дълго телефонно безжично предаване ≤300 метра свободно място. Поддръжка-8 групи канали. Разстояние безжичен предавател на труднодостъпни места като жилищни помещения, отгороженные стени 0-1. Приемането на съвременни схеми за безжичен пренос на 5,8 Ghz и наличието на ползи за пренос на големи разстояния, силна противоинтерференционная и висока мобилност. Какво бихте могли да промените върху канала, зад приемника, и канал на предавателя се е променило в същото време. Така че можете да се насладите на свободно wi-HD AV обмена на данни и Hi-Fi аудио-и видеоэффектом. [Кристално чиста картина и безжична връзка] : изход група сигнали HDMI може да достигне 720*576 P, което прави видеото по-ясни. Използвайте честотен обхват на ISM 5. (приемника на HDMI ) RX HDMI изход резолюция : 720*576 P 8.Можете да изберете тези канали, за да се избегнат смущения. дистанционно управление на източник за HDMI с IR удлинителем. Дръжте предавател и приемник, настроени на едни и същи канали.
Ако по време на защита изтича ,моля, свържете се с нас, за да удължи времето ,
ако някакъв проблем е намерена ,моля, свържете се с нас, за да го разреши приятелски начин . Основни характеристики : [5. Просто и удобно. предавател HDMI входа резолюция : 480 P, 576 P, 720 P, 1080 I, 1080 P @60 Hz 7. Поддържа трансфер на видео система PAL / NTSC и стерео аудио пренос. Той може да поддържа 1 предавател и няколко приемници едновременно. С помощта на радио вълни, той може да предава сигнал от HD Увреждания, DVD, декодери, PS3, HDCP, КОМПЮТЪР или други устройства, HDMI jack в края на предавателя към телевизорите в друга стая на края на приемника. Но не си струва да използвате са дълги и скъпи кабели към устройствата.На изображенията, получени с помощта на радиото, ярки и стабилни, цвят светъл и чист звук. Това е безжично устройство за обмен ще бъде най-добрият избор за вас. Щепсела и да играе. [Мощна съвместимост и удобство] : поддръжка на DVD, DVR, интернет телевизия, камери за видеонаблюдение, сателитен приемник, цифрови ДЕКОДЕРИ и устройства с HDMI изход.8 GHz HDMI безжични предавател и приемник с 8 като избираеми канала ( Dip-превключвател) 6. Той обикновено се използва широко отворена област, се използва не само в телевизионната кутия или DVD-устройството за дистанционно управление, но и за дистанционно управление на телевизионни кутия или DVD-плейър чрез приемник.

Декларирани характеристики

Стандарт Bluetooth:
Няма
Номер На Модела:
580HDMI
Пакет:
ДА
Характеристика:
Няма
Интерфейс:
3.5 мм
Съдържание:
Аудио И Видео
търговска марка:
Kan.Do
Звукова Пътека:
Единична стая
Подкрепа С Висока Разделителна Способност:
720СТР.
Стандарт Wi Fi:
Няма
Безжичен Тип:
NFC
is_customized:
Yes

Свързани продукти