• Ново
  • -5 %
4 бр./компл. Denso автомобилна свещ запалване за BMW 323i E36 323i/323Ci E46 325i E36 E46 325i 328i E36 Iridium, Platinum IK20TT

4 бр./компл. Denso автомобилна свещ запалване за BMW 323i E36 323i/323Ci E46 325i E36 E46 325i 328i E36 Iridium, Platinum

BGN 51.00
BGN 53.84

Сума
Налично за поръчка

5 L I6 M50 MPFI, DOHC, 24 V 04 91 09 95 E46 325i 2. 5、Керамичен Изолатор
Фалшива свещи DENSO зле изработен керамичен изолатор с видими въздушни мехурчета захваченными вътре, които влияят на способността на топлина. Высокотемпературное топлината бързо изчезва от централния електрод, за да се предотврати расплавление. Високо ефективни, трайни свещи срока на експлоатация на 100 000 км са по-устойчиви на замърсяване и по-устойчиви заземен електрод е бил използван platinum, за да го трайност и устойчивост на корозия устойчивост, по-безопасни и екологично чисти. Ако харесвате нашия продукт, топлината очаквали вашия петзвезден на коментара. Разходът на гориво се намалява, и колата може да работи по-дълго на същото количество гориво. когато купувате! Ако не сте сигурни , моля да ни предоставите VIN номер, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия в рамките на 12 часа!
Beijing Easy Sup Technology Limited. 6、централен електрод истински свещи DENSO има централен електрод с медна сърцевина и отлична топлопроводимост.
Както и в китайската омнибусной компания Denso-Denso (Китай) Investment Company Limited е основана през 2003 г. FRefund & Return ние правим всичко възможно, за да се погрижат за всеки от нашите клиенти по най-добрия начин.
Бавно липсата на топлинната мощност на централния електрод с медна сърцевина води до слаба способност за разсейване на топлината. Това води до расплавлению заземляющего на електрода, което в крайна сметка води до сериозни повреди на двигателя. Висока воспламеняемость " никелова все още мъниче е въздействието на тънките диаметри от двете страни на електрода нов никелова сплав постига тънък диаметър от двете страни на електрода, като подобрява горенето чрез увеличаване на развитие на пламъка причините, поради които все още мъниче Ni-TT може да покрие други никелови тапи все още мъниче Ni-TT може да се покрият и други стандартни мъничета, благодарение на своята превъзходна запалимост (ядрото на пламъка лесно да се разпространява). Можете също така да изберете за себе си замяна. * Всички посочени данни се предоставят от фирма Denso.Ако този предмет е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Тъй като вашата обратна връзка е много важна за нас, искрено ви да оставите положителен отзив за нас,благодаря ви много. Всички връзки на стандартни мъниче се отнасят до продуктите на Denso.7 mm в съответствие с точност на запалване заземляющего електрод бърз, скорост на захранващия крака се разраства бързо, пести гориво.5 L I6 M54 MPFI, DOHC, 24 V 10 00 02 07 E36 328i 2.Ако не можете да чакате, моля, не избирайте този срок на доставката. В световната класация на първо място е 21 продукт.Всички върнати детайли трябва да бъдат в първоначално опаковат и трябва да се осигури нас с номер перевозкы проследяване на пратката, вашата причина за връщане, както и на вашите Ali Express лична карта.ТТ, това е една свещ за структурата на игла, отколкото обикновена свещ запалване по-висока производителност,с продължителност на живот повече!
Модел размер на двигателя Cyl код на двигателя спецификация от до мм гг мм гг E36 323i 2.

Декларирани характеристики

Тип:
-
Производствен Номер Детайли:
IK20TT
търговска марка:
Денсо
Референтни Кодове:
IK20TT
Преносимото Номер Детайли:
IK20TT
Друг Номер:
IK20TT
Инсталация Основа:
Апартамент
Электродный Материал:
Ираурита И Платина
Държава / регион на производството на автомобили:
Япония
Отоплителна Стойност) На Равновесието Способност:
Среден

Свързани продукти