• Ново
Безплатна доставка SS304 неръждаема стомана фланец заключване CAMLOCK & Groove тип D съединител бърз жак адаптер за маркуч Barb 1

Безплатна доставка SS304 неръждаема стомана фланец заключване CAMLOCK & Groove тип D съединител бърз жак адаптер за маркуч

BGN 41.58

Сума
Налично за поръчка


Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Въпрос : аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката, каква е цената на едро? А : Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!
Забележка : искаме да въздушна поща HK или въздушна поща Китай ако пакетът не е в рамките на 2 KG. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Челюстта Заключване Стил D
- Жена към жена NPT -
Неръждаема стомана SS304
Предлагаме ви тази тръба замъка камера (camlock).
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. искаме да EMS ако опаковката може да достигне над 2 KG.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Също така като вид куплунг камера и слот Г. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Декларирани характеристики

Тип:
Съюз
Материал:
неръждаема стомана
връзка:
Жена
Код На Главата:
Кръг

Свързани продукти