• Ново
  • -14 %
Спойлер на колата въглеродни влакна средна за VW Golf6 MK6 GTI R20 2010-2013

Спойлер на колата въглеродни влакна средна за VW Golf6 MK6 GTI R20 2010-2013

BGN 310.00
BGN 360.70

Сума
Налично за поръчка

Ако продуктът е бил върнат от митническите проблеми, ние можем да си върне само част от стоките, така че, моля, внимавайте за вашата пращането на постоянно, след като получите митническия въпрос,
моля, свържете се с тях навреме, за да се избегне отнемането, или можем да си върне само част от стоките, след неговото връщане.
Забележка :
Ако не изберете "кораби от Китай", данък не се начислява. И ние не предлагаме услуги за боядисване.
Полимер най-често епоксидни, най-трайни и по-скъпи от тези добавки, въглеродни нанотръби, се съдържат в някои предимно от полимерни бейзбол битове, автомобилни детайли и дори клюшках за голф, където това е икономически целесъобразно.
F eatures :
1.
На пазара в Австралия : всеки детайл не трябва да плати на ввозную такса, освен в случаите на търговска сметка-фактура на по-малко от 1000 AUD, нещо като нашата сума на фактурата ще 200 AUD ,така и в пазара на САЩ не трябва да плати данък. ние имаме строг качествен контрол преди всяка превоза . моля добросердечно излезте ни положителен резултат от излагане на 5 звезди и споделете с нас снимки, ако отговаряте на нашите продукти и нашето обслужване.
1, Q : включен ли е данък върху стойността на поръчката ?
A : купувачът носи отговорност за плащането на всякакви местни обичаи данъци.
"Карбон" - това е просто парче плат. за това са необходими професионални умения и внимание. (Ние ви предлагаме да направите инсталация в местна работилница. съвсем нов спойлер на колата, спойлер на въглеродни влакна
3.Ние сме производител, който произвежда повече от хиляда модели автомобилни части .)
Въвеждането на въглеродни влакна
Carbon finer-това е изключително издръжлив и лесен nbr влакна полимер, съдържащ въглеродни влакна. Вие не можете да направите от него никаква форма без никаква подкрепа.
3, Q : включен ли живопис / предоставяте ли живопис ?(Не за въглеродни влакна)
А на : неокрашенный продукт е грунтовочный сив или черен цвят. ние произведено които произвеждат над модел на хиляди части на автомобила .
2, Q : това е истински 100% пълен материал от въглеродни влакна и суха въглерод ?
А : нашите стоки влажен въглерод, което 2 слоя фибростъкло, един слой реално въглерод. но ако забележите някакви проблеми и повреди, за части , моля, свържете се с нас преди да оставите коментар . ние имаме строг качествен контрол преди всяка превоза . въпрос : колко данъци трябва да платя ?
А : в европейска страна : всеки детайл нужда от внос се събира такса, която е 35-45 евро на базата на нашата малка търговска сметка-фактура
На пазара в САЩ : всеки детайл не трябва да плати на внос такса, освен в случаите на търговска сметка-фактура от 1000усд, нещо като нашето брой фактура ще 200усд ,така и в пазара на САЩ не трябва да плати данък. Всички наши продукти са покрити с гел и внимателно проверени преди да изпратите
Съдържание на пакета
Подходящ само за VW Golf6 MK6 GTI & R20
Инсталация
3 M Tpe е включена в комплекта
Детайлни Снимки На
Въпрос и отговор на клиента
1, въпрос : Как да се потвърди, подходящ ли е този продукт моя автомобил или не ?
А : ако не сте сигурни в монтаж, моля, свържете се и изпратете ни вашите снимки на колата(предните, задните и цели снимки на колата), след това ние ще проверим подгонку или не.

Декларирани характеристики

За Марки Автомобили / Модели:
Volkswagen
търговска марка:
HSPEED KSLINE
Името На Модела:
TJC-XP239
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
10cm
Широчина На Елемента:
10cm
Височина На Продукта:
10cm
Тегло На Продукта:
3kg
Вид На Материала:
Въглеродни Влакна
специални характеристики:
Авто Кола спойлер
Тип Елемент:
Спойлери

Свързани продукти